Le Tour de Composite 2018

maandag 05 februari 2018

Bezoek JEC Composites Parijs en Composiet Laboratorium KU Leuven
Opstappen in Zwolle, Breda en Vianen
Meet and match!

Aanmelden uiterlijk 12 februari
Maximaal 2 deelnemers per bedrijf

Evenals voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar een reis naar de JEC Composites beurs in Parijs. Ontdek de krácht van Composiet tijdens ‘Le Tour de Composite 2018’, naar de composietenbeurs ‘de JEC World Composites Paris’. U ziet de nieuwste ontwikkelingen op composietgebied en laat u vooral inspireren. Dit alles vindt plaats op 5 en 6 maart 2018 in de inspirerende omgeving van Europa’s grootste vakbeurs rond composietmaterialen, de ‘JEC Composites Paris’. Daarnaast bezoeken we op de heenreis het Composiet Laboratorium van de KU Leuven. We organiseren dit samen met Enterprise Europe Network, CompositesNL, CompoWorld en WCCS.

Wat kunt u verwachten van deze reis?
Tijdens deze reis en het beursbezoek wordt u geïnformeerd over innovaties, de nieuwste trends en het werken met composiet. In de bus, tijdens de bezoeken in België en op de beursvloer ontmoet u andere ondernemers en kennispartners. Ook zal er door Enterprise Europe Network een Meet and Match worden georganiseerd. De heen- en terugreis, ticket voor het bezoek aan de beurs en de hotelovernachting, inclusief ontbijt en diner worden volledig door ons verzorgd.

Meet and Match
Tijdens de bezoeken in België en tijdens de beurs organiseren wij met onze Enterprise Europe Network- partners een matchmaking. Bent u geïnteresseerd in internationale contacten en/of heeft u behoefte aan nieuwe technologische kennis? Dan is dit initiatief iets voor u!

Voor wie?
Deze reis is interessant voor zowel composietbedrijven als voor bedrijven die overwegen of toepassing van composiet interessant is voor hun producten. U krijgt een snelle update op het gebied van materialen en productietechnieken en Inspiratie voor constructieve toepassingen, voor u specifiek of in het algemeen. Daarnaast kennismaking met een netwerk van aan composiet gerelateerde bedrijven en voorbeeldcases met probleemstellingen waar u zelf misschien ook tegen aan loopt. Ook kunt u kennis en ervaring uitwisselen met collega-ondernemers tijdens de ‘Tour’.

Aanmelden
U kunt u tot uiterlijk 12 februari a.s. aanmelden via deze link. Eigen bijdrage: dankzij een bijdrage van het Enterprise Europe Network wordt deze reis (inclusief overnachting en diner en beursticket) georganiseerd tegen een aantrekkelijk tarief van € 169,00. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Plijnaar van het Enteprise Europe Network Noord-Nederland; m.a.g.plijnaar@pl.hanze.nl, M:06-12 88 45 30.

Programma in het kort
Maandag 5 maart 2018
06:30 uur  Vertrek bus uit Zwolle richting grens Breda. Andere mogelijke opstappunten zijn Vianen en Breda. Gedurende de reis is er een actief programma met presentaties van deelnemers.
11:00 uur  Aankomst KU Leuven. SLC-Lab en Departement Materiaalkunde KU Leuven met presentaties, lunch, matchmaking en bezoek laboratorium.
15:00 uur  Vertrek naar hotel in Senlis.
19:00 uur  Diner in hotel.

Dinsdag 6 maart 2018
08:00 uur  Vertrek bus van hotel naar beurs.
09:00 uur  Bezoek aan JEC World Composites Paris.
18:00 uur  Vertrek naar Nederland.

Meer informatie over de vakbeurs zie: JEC World 2018 | Paris

Terug naar overzicht

Nieuws

Uitnodiging Expertmeeting Fokker 4.0 | Bouwen aan de fabriek van de toekomst!

Uitnodiging Expertmeeting Fokker 4.0 | Bouwen aan de fabriek van de toekomst!

22 februari 2019

Tijdens de WCCS-expertmeetings krijgt u inzicht in de behaalde resultaten binnen het programma.  Deze...

Lees meer

Nederland ‘Country on stage’ op JEC World 2019

06 december 2018

Delft, 27 november 2018 – Tijdens JEC World 2019,  de grootste composietbeurs ter wereld...

Lees meer

Uitnodiging Expertmeeting Inductielassen | Vallen en opstaan tijdens processen van innovatie

05 november 2018

Tijdens de WCCS-expertmeetings krijgt u inzicht in de behaalde resultaten binnen het programma. Heeft...

Lees meer
Meer nieuws